IDEA Paket

IZBERITE
IDEA PAKET.

Vizija našega delovanja je ustvarjanje in vpeljevanje dodelanih idej v luči različnih marketinških akcij, ki prinašajo odlične rezultate podjetjem na digitalnem trgu. Skupaj z naročnikom pregledamo vse aspekte trenutnega komuniciranja na trgu ter začrtamo cilje v prihodnosti, nato pa s pravo kombinacijo naših storitev kreiramo prilagojen načrt vstopa v digitalni svet.

Ker se zavedamo, kako pomembno je komuniciranje skozi usklajeno celoto.

IDEA kreativni studio

Načrtujemo branding, sestavljamo slogane, začrtamo osnovno strukturo spletne strani in osnovno predlogo dizajna, izoblikujemo pa tudi strateško pozicijo vašega podjetja na digitalnih kanalih.

IDEA kreativni studio

Oblikujemo informativne table, izdelamo učinkovit CGP, ukrojen po meri vašega podjetja, poskrbimo za prijeten videz notranjega designa, pripravimo zgovorne infografike, unikatno vizualno podobo vašega podjetja pa izrazimo tudi skozi skrbno izbran, zabaven in uporaben promo material.

IDEA kreativni studio

Poskrbimo za kakovostno programiranje, pripravimo izviren web design, izdelamo kupcem prijazne spletne trgovine, atraktivne spletne strani in impresivne portale.

IDEA kreativni studio

Pišemo tekste, prilagojene vašim potencialnim strankam, vse to pa podkrepimo z učinkovito foto in video predstavitvijo vašega podjetja/izdelka/storitve/dogodka. Poskrbimo za snemanje reklam, videospotov in koncertov, usposobljeni pa smo tudi za idejno zasnovo in izvedbo posebnih eventov.

IDEA kreativni studio

Za vsa aktualna družbena omrežja (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, G+, You Tube) kreiramo in upravljamo profile vašega podjetja, kjer poskrbimo tudi za učinkovito ciljno usmerjeno oglaševanje. Po dogovoru oglaševanje izvedemo tudi na spletnem iskalniku Google (Google Ads oglaševanje) in partnerskih omrežjih.

©2020 IDEA KREATIVNI STUDIO, Vse pravice pridržane.
NAZAJ NA VRH