Še vedno razmišljate, kako začeti pot v svet digitalnega marketinga? Za vas imamo odlično novico! DIH Slovenija in Slovenski podjetniški sklad sta pred kratkim razpisala vavčerje na temo digitalnega marketinga, digitalnih kompetenc, digitalne strategije in kibernetske varnosti. Osnovni namen projekta oz. t.i. vavčerskega sistema je vzpostavitev sistema dodeljevanja spodbud manjših vrednosti, ki mikro, malim in srednje velikim podjetjem (MSP) omogoča…

Izkoristi vavčer za digitalni marketing! Izkoristi vavčer za digitalni marketing!

Še vedno razmišljate, kako začeti pot v svet digitalnega marketinga? Za vas imamo odlično novico!

DIH SlovenijaDIH Slovenija in Slovenski podjetniški skladSlovenski podjetniški sklad sta pred kratkim razpisala vavčerje na temo digitalnega marketinga, digitalnih kompetencdigitalne strategije in kibernetske varnosti.

Osnovni namen projekta oz. t.i. vavčerskega sistema je vzpostavitev sistema dodeljevanja spodbud manjših vrednosti, ki mikro, malim in srednje velikim podjetjem (MSP) omogoča bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja  posameznih storitev, s pomočjo katerih lahko podjetja krepijo svojo konkurenčnost in kompetence.

Gre za nov program spodbud za MSPje – t.i. vavčerje, katere  lahko podjetja najemajo skozi vso leto, pridobila jih bodo lahko na zelo enostaven način (brez prekomernih postopkov odobritve) in obravnava le – teh bo zelo hitra.

Vavčerji za digitalizacijo so spodbuda za podjetja vseh velikosti z možnostjo sofinanciranja (do 60%) ključnih področij digitalizacije, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost in njihovi prihodki od prodaje. Javni poziv za vavčerje za digitalizacijo je Slovenski podjetniški sklad objavil tukajtukaj.

 

VAVČER ZA IZVEDBO DIGITALNEGA MARKETINGA

IDEA kreativni studio vam lahko v okviru projekta pomaga pri pripravi in izvedbi digitalnega marketinga, ki zajema izdelavo spletnih strani, mobilnih aplikacij, spletnih trgovin in spletnih platform

Omejitve glede vavčerjev za digitalni marketing so naslednje:

 • podjetje lahko po tem javnem pozivu pridobi za posamezno aktivnost sredstva samo enkrat v celotnem obdobju (do leta 2023),
 • podjetju se lahko po tem javnem pozivu izplača v celotnem obdobju (do leta 2023) največ do 8.500,00 EUR,
 • podjetje ima lahko hkrati v izvajanju največ tri vavčerje in sicer po različnih javnih
  pozivih,
 • podjetju se lahko za vavčerje izplača letno največ 30.000,00 EUR,
  pri čemer velja, da vavčer pomeni sklenjeno pogodbo o sofinanciranju.

Več informacij o vavčerjih si lahko preberete na spletni strani DIH-aDIH-a ter SPS-ja.SPS-ja.

V kolikor je razpis za vas zanimiv ter bi radi izkoristili to izjemno priložnost, nam pišite na info@idea-studio.siinfo@idea-studio.si ali prek kontaktnega obrazcakontaktnega obrazca.

 

STOPITE V STIK

  ©2020 IDEA KREATIVNI STUDIO, Vse pravice pridržane.
  NAZAJ NA VRH